Powerfit

Powerfit är ett styrke och konditions-program bygger på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet.

Vi har inslag av sporter som gymnastik, styrkelyft, strongman och tyngdlyftning samt flera konditions-inslag som rodd, ski och löpning. Optimalt egen träningsform  med konstaterade resultat som är i fyra olika steg, så träna efter din status.

3D Träning Senior

Vårt seniorutbud riktar sig till dig som är 60 år eller äldre, 3D-principen bygger på rörelser och är en träningsformen som skapar en ökad rörlighet, stärker dina höfter, ben, rygg, axlar, fot och ankel komplex för en friskare kropp.

Vi jobbar på en plattform för att utveckla era framgångar i träningen, oavsett fysisk status just nu så kan ALLA aktiverar sig via 3D.

Juniorträning

Powerfit Junior bygger på vårt koncept för barn och ungdomar. Mycket är baserat på lärande lek där barnen lär sig grunderna i funktionell träning. Vi klättrar, hoppar, drar, springer, kastar, kryper och andra roliga övningar.

Barnen arbetar länge med sin egen kroppsvikt, men när de kommer upp i tonåren börjar vi försiktigt att använda olika redskap. Allt under kontrollerade och anpassade former.

Manuell Terapi

SWETEC erbjuder mottagning för idrottsskador, behandling av rygg-, nack- och ledbesvär, massage, men också rörelseanalyser i förebyggande syfte eller för att hitta orsaken till symtom/skador.

Vi är uppdaterade och vidareutbildade inom den senaste forskningen och 3D-funktion, idrottsmedicin och effektiva rehabprinciper. 

Spa & Relax

Varva ner i vår Relax avdelning och låt vår personal ta hand om er. Vi tar emot enskilda personer och grupper. Relaxavdelning är för både medlemmar eller icke medlemmar, vi en bubbelpool för 4 personer, infrabastu för 6 pers och 6 sittplatser med en bar med 2 platser.

Så unna dig lite lyx i tillvaron, kanske kombinerat med träning.

3D Träning

Rankad som bästa träningsform 2017
3D träning är ett pass där vi skapar rörelser, eller skapa övningar som liknar rörelserna som sker i vardagen eller idrotten. Passet passar för alla, oavsett målgrupp, oavsett ålder och oavsett vilken fysisk status du har just nu.

Med rörelser som vi använder stärker vi bl.a. upp höft, rygg, fot- och ankel-komplexet. 3D är revolutionerande och skapar hälsa och smörjer lederna och musklerna. Det speciella med 3D är att det inte är likt någonting annat du har kört tidigare, det är någonting nytt,
sjuk bra, sjukt roligt.

BOXERSICE

Boxnings- eller kampsportsinspirerad träningsform, men man slår inte på varandra utan jobbar i par och turas om att hålla kuddar, små handhållna eller en stor, att slå och sparka på. Utövas med fördel till musik och är liksom ”riktig” boxningsträning väldigt allround, man jobbar med hela kroppen.

Det ingår inte bara slag och sparkar utan även uppvärmning, styrka och kondition (t ex pushups och hopprep) och stretching.

Idrottsmax

Vi hjälper idrottare/klubbar att maximera sina prestation och samtidigt hålla sig skadefri. Vi utgår från idrottens kravbild och den moderna träningsprinciperna för att skapa ett maximalt upplägg.

Via rörelseanalyser, fystester och önskade målsättning lägger vi upp en periodisering och programmering för idrotten. Tänk på att du skall inte bli bra i gymmet utan i idrotten!

PT Fyscoach

PT träningen är baserad på det individuella behov och önskemålet. Fyscoachen´s holistiska träningsfilosofi utgår från kroppens naturliga rörelsemönster och detta genomsyrar programdesignen med 3D-övningar.

Upplägget startar med ett samtal, ditt behov och där efter en rörelseanalys. Investera i ditt liv med omsorg.

Kostrådgivning

Individuell kostrådgivning
Vill DU maximera din träning och öka förutsättningarna för utveckling och undvika skador, skapa då ett bra utforma kost program och en strategi för att optimera ditt näringsintag utifrån dina individuella behov.

Vår Leg. Dietist kan ordna allt från enstaka rådgivningstillfällen till längre samarbeten, allt beroende på behov och önskemål från din sida.

Boka ett möte idag!