skip to Main Content

Rörelseglädje & träning för 6-13 år

Dynamiska rummet som vi har passen.

Powerfit Junior är ett program för barn och ungdomar baserat på lärande lek där barnen lär sig grunderna i funktionell träning. Vi klättrar, hoppar, drar, springer, kastar, kryper och en massa andra roliga övningar.

Träningen lämpar sig bra för den som aldrig tidigare tränat likaväl som för dom som söker ett komplement till sitt övriga idrottande. Inga förkunskaper krävs. Passar även bra för de barn som tidigare kört vår juniorträning då alla pass anpassas efter individen.

 

Alla pass leds av en duktig utbildade coach som vet påverkan av övningsvalet. Inget pass är det andra likt men alla pass fokuserar på att lära ut fysträning på ett roligt och pedagogiskt sätt. Vi fokuserar på några av människans mest naturliga rörelser som de sedan kommer ha nytta av genom hela livet.

För att kunna anpassa träningen så bra som möjligt efter nivån på gruppen kommer vi att köra två olika åldersindelningar:

Powerfit Kids 6-10 år:

Rolig, lärorik och naturlig träning i form av lek och hinderbanor med inslag av redskap som kettlebells, lianer, romerska ringar och medicinbollar.

Powerfit Teens 11-13 år:

Här bygger vi på ytterligare med introduktion till grundövningar med styrka, gymnastik, lyftning och roliga svettiga wodar! Stor vikt läggs vid att lära in en korrekt teknik i alla moment för att efterhand kunna jobba upp styrka och kondition utan att skada sig.

Upplägg

Höstterminen 2017
Start Lördag den 9/9 v.36
Sista passet är Lördag den 9/12 v.49
-> Powerfit Kids 6-10 år Lördagar 09.00-10.00
-> Powerfit Teens 11-13 år Lördagar 09.00-10.00

Uppehåll för Höstlov
Lördag v.44

Anmälan

Maila sedan namn och födelseår på er deltagande till info@swetecgym.se
Pris: 750:- köp av 10 kort
Bindande anmälan

Frågor

Ring eller maila dagge@swetecgym.se
Dag Wenström
044 – 245564

SparaSpara

Back To Top